Barbershop i Albertslund

Vores barbershop i Albertslund

Om Modespejlet Barbershop i Albertslund

Modespejlet er en klassisk barbershop beliggende på i Albertslund. Her tilbyder vi høj service i god kvalitet. Vi udfører alt i klipning af herrehår, skæg samt barbering.

Hos Modespejlet bliver du klippet og barberet i en hyggelig old school salon med masser af atmosfære i Albertslund. Vi værner om det gamle håndværksfag og giver dig en knivskarp barbering efter alle kunstens regler.

En del af Modespejlets atmosfære er servicen og pakken vi tilbyder. Vi lægger meget vægt på, at alle skal føle sig vel modtaget og ønsker at være i salonen.

Du vi altid blive mødt af venlig og imødekommende personale. Er du i byen, så kig forbi og oplev stemningen og eventuelt også få en klipning eller barbering. Du er altid velkommen hos Modespejlet. 

Modespejlet Barbershop i Albertslund
Det handler om detaljerne. Kig forbi og få frisuren og alle detaljerne på plads.
Modespejlet Barbershop i Albertslund
Modespejlet Barbershop i Albertslund

Kort om os

Halim Basoda

Jeg fik min 4 års frisør uddannelse i 1999 i Tyrkiet. Jeg startede som selvstændig i 2008 Brøndby strand. Efterfølgende flyttede jeg min nuværende frisørsalon til Albertslund på Kanalgaden i 2012. Vi er Vestegnens mest fortrukket frisør, der bryder grænserne for en typisk frisør besøg for mænd.

Vi sikre en helhedsoplevelse så snart vores kunder træder ind af døren og til de forlader salonen.

Vores frisører

Alle vores frisører er erfarne frisører, som går op i godt håndværk og kvalitet. Vi efterlever altid dine ønsker og behov. Dertil står vi klar, hvis du ønsker gåde råd og sparring til pleje af dit hår.

Vi ser frem til at se dig i vores barbershop i Albertslund. Book tid allerede i dag eller henvend dig, hvis du har yderligere spørgsmål.

Modespejlet Barbershop i Albertslund
Modespejlet Barbershop i Albertslund
Klip & barbering
Bestil en tid!

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at bestille en tid, er du altid velkommen til at henvende dig. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi sammen kan drøfte dine muligheder. Ring allerede i dag og hør meget mere.